Feed on
Posts
Comments

NLP si psihoterapia

Workshop IASI, 27-28 August 2011

Din tematica cursului: Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP, terapia rapida a fobiilor, swish pattern pentru obsesii si compulsii, tehnici de ancorare in stari resursa, infrangerea convingerilor autolimitative, pozitiile perceptuale fundamentale – rezolvarea conflictelor, lucrul pe linia timpului – integrarea si acceptarea psihotraumelor.

Cursul este sustinut de Psiholog Cristian GRIGORE
Isi desfasoara activitatea ca psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Participanti
Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

La sfarsitul cursului participantii vor primi certificat de participare.

Informatii cost

Taxa este de 160 Ron. Include: taxa de curs, materiale, mape, ecusoane, pauze de cafea.

Program
Sambata si duminica: 10.00-17.00

Inscrieri
Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.nlpscience.ro
Detalii si inscrieri la adresa contact@nlpscience.ro sau tel. 0723 674 263 begin_of_the_skype_highlighting 0723 674 263 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighti

Leave a Reply

Close It