Feed on
Posts
Comments

Comunicare in business

Workshop Iasi, 20-21 August 2011

„Pentru a comunica eficient, trebuie sa ne dam seama ca ne deosebim intru totul prin felul in care percepem lumea si sa folosim aceasta intelegere ca pe un ghid in comunicarea noastra cu altii” Anthony Robbins

In cadrul acestui training vom pune accentul pe langa o serie de exercitii practice legate de antrenamentul abilitatilor de comunicare verbala, si pe implicarea activa a limbajului corpului si a inflexiunilor vocale.

Comunicam cu ajutorul cuvintelor, modulatiilor vocii, posturilor, gesturilor si expresiilor mimice. Dr. Albert Mehrabian a demonstrat importanta semnificativa a comunicarii nonverbale. Atunci cand interactionam cu un partener de afaceri, comunicǎm nu numai prin intermediul cuvintelor (cu o pondere de 7%) ci si prin limbajul trupului (55%) si cel paraverbal (38 %). Daca transmitem un anumit mesaj verbal, insa limbajul corporal transmite altul, contradictoriu cuvintelor spuse, partenerul de afaceri va decodifica inconstient incongruenta produsa (faptul ca gura si trupul nu vorbesc aceeasi limba) si se va retrage din acea discutie. Prin urmare, calitatea comunicarii intr-o organizatie poate constitui diferenta esentiala in fata concurentei.

  • Construirea raportului de rezonanta empatica cu clientii
  • Armonizarea paraverbala, nonverbala si verbala in comunicare
  • Psihologia persuasiunii – atractivitatea prezentarii
  • Modelul Meta pentru limbaj: aplicatii in afaceri
  • De la a auzi la a asculta activ mesajele clientului
  • Limbajul ericksonian: comunicarea multinivelara – constient-subconstient
  • Sleight of Mouth – „scamatorii” lingvistice prin care putem reformula diferite obiectii in procesele de vanzare si negociere.

Cursul este sustinut de Psiholog Cristian GRIGORE

Isi desfasoara activitatea ca psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra abilitatile de comunicare indispensabile mediului profesional.

Informatii cost

Taxa este de 200 Ron. Include: taxa de curs, certificate de participare, materiale, mape, ecusoane, pauze de cafea.

Program
Sambata si duminica: 10.00-17.00

Inscrieri

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.nlpscience.ro

Detalii si inscrieri la adresa contact@nlpscience.com sau tel.0723 674 263

Leave a Reply

Close It