Feed on
Posts
Comments

Asociatia Romana Mind Science

Organizeaza la IASI

30-31 Octombrie 2010

NLP IN AFACERI

Din tematica cursului

Crearea unui climat de incredere, sistemele de reprezentare – a vorbi pe limba clientului, dezvoltarea abilitatilor de negociere cu NLP, valorile interne – busola afacerilor, motivarea in cadrul organizatiei, ancorarea starilor inspirate si schimbarea starii clientului pentru a fi receptiv mesajului nostru, limbajul hipnotic cu aplicatii in business.

Cursul este sustinut de Psiholog Cristian GRIGORE

Isi desfasoara activitatea ca psiholog si psihoterapeut in cadrul Centrului de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70 % pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

La sfarsitul cursului participantii vor primi certificat de participare.

Informatii cost

Taxa este de 200 Ron. Studentii si masteranzii beneficiaza de o reducere de 25%.
Oferim de asemenea reduceri de 10% daca veniti cu un coleg/ prieten, de 20% daca veniti cu doi colegi/prieteni…..

Include: taxa de curs, materiale, mape, ecusoane, pauze de cafea.

Program
Sambata si duminica: 10.00-17.00

Inscrieri

Detalii si inscrieri la adresa contact@psihologie-psihoterapie.com sau tel. 0723.674.263.

Leave a Reply

Close It