Feed on
Posts
Comments

Asociatia Romana Mind Science

Organizeaza la PLOIESTI

6-7 Noiembrie 2010

STRATEGIILE PROGRAMARII NEURO LINGVISTICE (NLP)

APLICATII IN PSIHOTERAPIE

Din tematica cursului

Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP, terapia rapida a fobiilor, swish pattern pentru obsesii si compulsii, tehnici de ancorare in stari resursa, infrangerea convingerilor autolimitative, pozitiile perceptuale fundamentale – rezolvarea conflictelor, Time Line Therapy – integrarea si acceptarea psihotraumelor.

Cursul este sustinut de Psiholog Cristian GRIGORE

Isi desfasoara activitatea ca psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Participanti

Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

La sfarsitul cursului participantii vor primi certificat de participare.

Program

Sambata si duminica: 10.00-17.00

Informatii cost

Taxa este de 190 Ron. Studentii si masteranzii beneficiaza de reducere de 25%. Include: taxa de curs, materiale, mape, ecusoane, pauze de cafea.

Inscrieri

Carmen BONTAS

E-mail: psihologieploiesti@yahoo.com
Tel: 0722 368 006

Leave a Reply

Close It