Feed on
Posts
Comments

NLP SCIENCE organizeaza la IASI incepand cu data de 14-15 Septembrie 2013 formarea de

NLP MASTER

Program intensiv de dezvoltare personala

NLP Master PractitionerDaca esti deja Practician in Programare Neuro-Lingvistica (NLP Practitioner) si doresti sa-ti explorezi aptitudinile, convingerile si valorile specifice maiestriei NLP, te astept cu drag la formarea de NLP Master din Iasi, incepand cu data de 14 Septembrie 2013.

Ca Master NLP vei avea dreptul de a utiliza cunostintele si abilitatile dobandite pentru consultanta in domeniul comunicarii si training de scurta durata (seminarii tematice). Si reprezinta nivelul care te propulseaza catre cel de Trainer NLP.

Odata cu formarea ca Master NLP vei dispune de capacitatea de a proiecta interventii individualizate pentru un client, atat la nivelul remedierii, cat si al schimbarii generative, astfel incat acesta sa poata obtine mai multe resurse.

Formarea NLP Master Practitioner se va desfasura de-a lungul a 9 module de cate 2 zile.

Modulele vor avea loc sambata si duminica, de la ora 09 la ora 17, la intervale de cca o luna. In cadrul primului modul se vor stabili impreuna cu participantii datele viitoarelor module.

Tematica formarii ca Master Practitioner NLP

 • capacitate avansata de pacing si leading
 • lucrul cu nivelele logice: lucrul cu valori, schimbare de beliefs-uri, adaptarea si schimbarea criteriilor de ierarhie, dezvoltare de abilitati, schimbare de comportamente; alinierea nivelelor neurologice
 • tehnici lingvistice avansate: Sleight of Mouth
 • identificarea si lucrul cu Metaprogramele
 • lucrul avansat cu submodalitati
 • lucrul cu tehnici avansate de Time Line
 • comunicarea deliberata si simultana pe nivelul constientului si subconstientului
 • negociere si management al conflictelor
 • gandire sistemica
 • lucrul performant cu transa
 • capacitati avansate de modeling

Diplome primite la absolvirea formarii de NLP Master Practitioner

 • Certificat ce ofera dreptul de a utiliza titulatura “Master Practician de Programare Neuro-Lingvistica” cu standardele si sigiliul Asociatiei Romane de Programare Neuro-Lingvistica (ARONLP)
 • Certificat in limba engleza cu standardele si sigiliul International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP)
 • Diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming (EANLP)


Formatorul NLP SCIENCE este Cristian GRIGORE

Sunt Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica (cel mai inalt nivel de recunoastere) certificat de catre ARONLP, IANLP si EANLP. Imi desfasor activitatea de psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter” Iasi, din 2002. Formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii:NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”, publicata in 2006.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

Locurile sunt limitate la 16 participanti!!!

Informatii cost

Taxa intregii formari este de 2500 Ron. Daca esti student sau masterand beneficiezi de o reducere de 15%.

Poti achita si in rate, la inceperea fiecarui modul.

Detalii si inscrieri la adresa: contact@nlpscience.ro, tel. 0723 674 263 sau 0766 763 258 sau completand formularul de mai jos.

Leave a Reply

Close It