Feed on
Posts
Comments

Daca esti pasionat sau iti doresti sa afli ce inseamna NLP …

Momentele speciale merita sarbatorite. De aceea, te invitam sa vii alaturi de noi, pe 6 octombrie, pentru a celebra cei 10 ani de activitate ai ARONLP!

Daca esti printre cei pasionati de NLP – mai ales daca ai urmat una sau mai multe formari, ai participat la workshopuri sau cursuri bazate pe NLP – atunci Congresul Aniversar al ARONLP ti se va potrivi de minune.

O zi intreaga dedicata NLP-ului, alaturi de membrii comunitatii NLP din Romania este o buna ocazie de a cunoaste oameni noi si de avea acces la informatii, impartasire de experienta, idei si opinii din partea unor specialisti, participand la prezentarile si workshopurile pe care ti le aducem!

Asadar:

CE: Congresul Aniversar al ARONLP

UNDE: Bulevardul Theodor Pallady nr 40G, Bucuresti

CAND: 6 octombrie 2012, 10.00 – 18.00

CINE: chiar tu!

Inscriere: participarea este gratuita iar numarul locurilor este limitat; trimite un mail pentru a-ti rezerva un loc, pe adresa: contact@nlp.ro. Vei primi o confirmare a inscrierii tale.

Mailul va fi luat in considerare daca va contine:

  1. Nume si prenume
  2. Varsta si profesia
  3. Numar de telefon

De asemenea, te rugam ca, in cazul in care nu mai poti onora invitatia la congres, sa anunti acest lucru pe mail, pentru a putea oferi locul tau unui alt participant.

Te asteptam, deci, sa ne bucuram impreuna de spiritual NLP. Alaturi de tine vor fi unii dintre cei mai dedicati profesionisti, MasterTraineri, asa ca vei putea invata destule! Pe lista speakerilor la eveniment, ii vei regasi – in ordine alfabetica – pe:

Lector univ. Iuliana Apetri, Suceava: trainer cu bogata experienta in workshop-uri, sesiuni de coaching individual, seminarii, team-building, din 2011 sustine programele de formare Atitudinea pentru schimbare© si Calitatea vietiitale©, care au drept scop fundamental îmbunatatirea calitatii vietii umane si insusirea unei atitudini pozitive si ecologice asupra propriei vieti si a celorlalti.

Dr. Marius Catiche, Germania: locuieste in Germania si a fondat ARONLP, in 2002, cu scopul de a oferi Romaniei sansa de a porni cu dreptul in organizarea activitatii sale in aria NLP, impartasind din bogata sa experienta ca membru al comitetului director al Societatii Germane de NLP. Medic stomatolog, formare in NLP si hipnoza.

Psih. Cristian Grigore, Iasi: psiholog clinician principal si psihoterapeut la Centrul de Sanatate Mintala “Dr. Ghelerter”, master in evaluare psihologica si psihoterapie, trainer specializat international in managementul stresului organizational, sanatatea mintala la locul de munca.

Dr. Cristina Imre, Timisoara: trainer & coach in cadrul Platinum Development;  training personalizat pentru firme si grupuri (antreprenoriat/ leadership/ vanzari/ comunicare verbala si non-verbala/ dezvoltare personala); high-end coaching;  speaker motivational.

Iuliana & Marcel Mihai, Bacau: experimentand armonia atat in cuplu cat si in viata de afaceri, au pus bazele Asperacurs si si-au dedicat activitatea dezvoltarii oamenilor pe cat mai multe directii; programele lor se bazeaza, in mare masura, pe NLP, aplicat in educatie, invatare, managementul stresului sau vanzari.

Carola Muller, Germania: trainer si coach, formator de WingWave Coaching, Coach in psihologia energetica EDxTM, R.E.S.E.T Instructor, AIT Practitioner, Lerncoach.

Sorin Peligrad, Brasov: formator de formatori, JCI Trainer, trainer NLP.Training si teambulding personalizat pentru companii, coaching, motivational speaker, leadership, comunicare, negociere, vanzari. Presedinte 2012 al JCI Brasov (Junior Chamber International)

Psih. Tony Rafaila, Brasov: psiholog clinician, psihoterapeut sv. – Hipnoza Clinica, Terapie ericksoniana si Tehnici de relaxare / Psihosexologie (Centrul Pro-sanatate Senex. Sanatoriul Predeal). Foarte pasionat de psihoterapie si de felul in care diferite idei, metode si concepte se pot imbina pentru a obtine rezultate din ce in ce mai rapide.

Dr. Hanns von Rolbeck, Germania: medic specializat in terapie holistica, promotor al unor metode fine si eficiente de reechilibrare a organismului, cu rezultate remarcabile.

Marius Simion, Timisoara: trainer din 2001, s-a dezvoltat pe domeniile comunicare non-verbala, cresterea auto-motivatiei , tehnici de relaxare si meditatie, NLP si coaching ,managementul resurselor personale. In ultimii 3 ani a creat o NLPMania, o comunitate online de dezvoltare personala care include acum peste 15000 de cititori fideli care isi doresc sa faca o schimbare in propria viata si sa se dezvolte.

Dr. Carmen Todor, Cluj – Napoca: medic psihiatru, autor de succes, trainer si unul dintre cei mai cunoscuti coachi romani. Foarte pasionata de tot ceea ce inseamna cresterea performantei si atingerea excelentei, este membru fondator si presedinte al Societatii Romane de Coaching (SRC), formator de coachi; sustine peste 40 de programe eficiente de training si coaching de business & dezvoltare personala in cadrul Genium Training & Consulting din Cluj.

Vino, deci, si tu in lumea si spiritul NLP-ului. Meriti!

Inscrie-te acum ( contact@nlp.ro) si rezerva-ti un loc.

Sambata, 6 octombrie, ora 10.00, la Auditorium Pallady, te asteptam!


Programul Congresului:

9.00 – 10.00 Sosirea si inregistrarea participantilor

10.00 – 10.30 Deschiderea Congresului

10.30 – 13.00 PREZENTARI:

Iuliana Apetri: “Comunicare holistica pentru homeostazia vietii”

Carmen Todor: “Coaching cu NLP: de la Tehnica la Arta”

Cristina Imre: “Excelenta in comunicare prin NLP”

Sorin Peligrad: “Public Speaking: Tehnica vs Talent”

*** Pauze de 10 minute intre prezentari

13.00 – 14.00 Pauza de pranz

14.00 – 18.00 WORKSHOP- uri

SALA Workshop 1:

Carola Muller: “WingWave: Coaching de deblocare si de performanta”

Marius Catiche & Hanns von Rolbeck: “Reprogramarea globala a sistemului tonic postural dupa metoda dr. Bernard Bricot”

*** 30 minute pauza intre cele 2 workshopuri

SALA Workshop 2:

Iuliana Mihai & Marcel Mihai: “De la Misiune la Viziune”

Marius Simion: “Cum sa intelegi si sa te folosesti eficient de limbajul non-verbal”

Cristian Grigore: “Programarea neuro – lingvistica in tratamentul atacurilor de panica”

Tony Rafaila: “NLP si Psihoterapie: Abordarea anxietatii si a atacurilor de panica intr-o abordare unitara”

*** 15 minute pauza intre workshopuri

Leave a Reply

Close It