Feed on
Posts
Comments

Title: NLP Practitioner, 24-25 Noiembrie 2012
Location: Iasi
Link out: Click here
Description: NLP SCIENCE organizeaza la IASI formarea de
NLP PRACTITIONER

Program intensiv de dezvoltare personala
24-25 Noiembrie 2012

Formarea NLP Practitioner care va incepe la Iasi pe data de 24 Noiembrie se va desfasura de-a lungul a 9 module de cate 2 zile.

Modulele vor avea loc sambata si duminica, de la ora 09 la ora 17, la intervale de cca o luna. In cadrul primului modul se vor stabili impreuna cu participantii datele viitoarelor module.

Tematica formarii ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica

Stabilirea si mentinerea raportului, Pacing si leading, Metode si tehnici de calibrare, Sistemele reprezentationale, Modelul Meta pentru limbaj, Limbajul hipnotic ericksonian, Cadrarea obiectivelor, Crearea de metafore, Ancorare, Feedback senzorial, Pozitii perceptuale, Asociere-disociere, Lucrul cu submodalitatile, Nivelurile neurologice R. Dilts, Lucrul cu Linia Timpului, Strategii (Disney, TOTE), Presupozitiile de procesare mentala, Categoriile Satir etc.

Diplome primite la absolvirea formarii de NLP Practitioner

Certificat ce ofera dreptul de a utiliza titulatura “Practician de Programare Neuro-Lingvistica” cu standardele si sigiliul Asociatiei Romane de Programare Neuro-Lingvistica (ARONLP),

Certificat in limba engleza cu standardele si sigiliul International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP),

Diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming (EANLP).

Formatorul NLP SCIENCE este Cristian GRIGORE

Este Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica (cel mai inalt nivel de recunoastere) certificat de catre ARONLP, IANLP si EANLP. Isi desfasoara activitatea de psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. Are formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Cui se adreseaza si care sunt beneficiile acestei formari

Daca doresti sa te dezvolti personal si profesional si esti interesat de psihologie si psihoterapie, business, leadership, marketing, vanzari, comunicare avansata si educatie, atunci NLP este probabil ceea ce cauti de mult timp.

Caci NLP este o forma de propulsare catre succes. Devenind performant cu instrumentele NLP, obtii nu numai o siguranta profesionala ci mai degraba acea implinire interioara de care ai atata nevoie. Vei comunica empatic cu ceilalti, vei deveni persuasiv si ecologic, iti vei descoperi valorile si dorintele, te vei elibera de acele convingeri limitative care poate te-au oprit din evolutie, vei avea control asupra starilor emotionale, esentiale in viata de cuplu sau in negocieri… si multe, multe altele.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

Informatii cost

Taxa intregii formari este de 2500 Ron. Studentii si masteranzii beneficiaza de reducere de 15%.

Oferim de asemenea reduceri de 5% dacă veniti cu un coleg/ prieten, de 10% daca veniti cu doi colegi/prieteni …..

Se poate achita si in rate, la inceperea fiecarui modul.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul: www.nlpscience.ro

Detalii si inscrieri la adresa: contact@nlpscience.ro sau tel. 0723 674 263 sau 0766 763 258.
Start Date: 2012-11-24
Start Time: 09:00
End Date: 2012-11-25
End Time: 17:00

Leave a Reply

Close It